Mandag 23. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Kotletter i fad med svampefyld
 Opskriften er ekstra billig!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

6 stk. koteletter
lidt salt
lidt peber, sort
2 spk. smør (saltet)
250 g champignon
250 g løg,skalotte
2,5 dl fløde, piske (38%)
2 dl vand
1 stk. bouillon, grønsags, tør
1 stk. porre
1 stk. peberfrugt, rød
1 spk. citron, saft
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(2) Rating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Krydr koteletterne med salt og peber.
Brun dem af i smør på panden og læg dem i et ovnfast fad.
Snit porren i skiver og drys det over fadet.
Del og rens peberfrugten fri for kerner og hvide lameller. Snit den i mindre stykker.
Kom den i fadet.
Snit champignonene i skiver og kom dem på panden og steg dem gyldne i smøret.
Kom champignonene i fadet.
Pil og del løgene og rist dem på panden.
Tilsæt dem til fadet.
Kom vand og bouillonterningen og giv det et opkog.
Tilsæt fløden og kog det igennemen.
Smag til med salt og peber samt citronsaften.
Hæld det over koteletterne.
Sæt fadet i ovnen ved 250°i 10-15 minutter.
Når gæsterne er kommet så det kommer rygene varmt på bordet.
Så kan det holde sig varmt længe.

Bemærkninger:

Gode venner til frokost eller bare familie. Server fx: Skinke med tomatralish. Varm-til-næsen-drik. Rissalat med avocado. Husets lasagne. Nougafromage. Frugt udskåret med smeltet chokolade. Det kan alt sammen laves i god tid så du/i kan være sammen med gæsterne når de er der.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk