Torsdag 22. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Skt. Hans Aften (23/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Nougatfromage
 Opskriften er ekstra billig!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 dl sukker
1 spk. smør (saltet)
100 g mandler, hakket
4 stk. husblas/gelatine
4 stk. æggeblomme
1 dl sukker
4 stk. æggehvider
2,5 dl fløde, piske (38%)
0,5 dl portvin
lidt kandiserede violer
1 spk. kaffe, brygget
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
2 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Smelt 1 dl sukker lysebrun på en pande og kom smøret på.
Tilsæt straks de groft hakkede mandler og rør rundt.
Hæld det ud på bagepapir og lad det kølne af.
Knus det når det er koldt og læg det til side.
Kom husblas i koldt vand så de kan blive opblødte.
Pisk æggeblommerne og 1 dl sukker skummende og hvide.
Kom den knuste nougaten i.
Pisk æggehviderne stive.
(Husk at piskerisene skal være rene og kolde inden æggehviderne piskes ellers vil det mislykkes).
pisk fløden stiv.
Knug husblasen fri for vand og smelt den i 1 spsk varm kaffe.
Hæld den i æggeblommeren og vend æggehvider og flødeskummet i.
Kom fromagen i en pæn glasskål og sæt den kold.
Pynt med kandiseret violer.
Desserten kan godt laves dage før og stå i køleskabet natten over.
Men pynt først lige inden servering.

Bemærkninger:

Gode venner eller familie til frokost. Server fx: Lidt-til-næsen-drik. Skinke med tomatralich. Koteletter med svampe. Rissalat med avocado. Husets lasagne. Frugt udskåret med smeltet chokolade.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk